onsdag 4 mars 2009

20-års-krisen.

"Det borde finnas en pizzeria i varje gatuhörn som har öppet dygnet runt, dit alla med kroniskt pizzasug kan gå, alla i tjugoårsåldern." - Joey Bongas

Ja, det verkar som att människor i tjugoårsåldern runt om i landet lider av en kris. Den har i folkmun kallats för "pizzakrisen" alternativt "dallas-krisen".

Kända symptom:

Pizzasug. Ett sug efter pizza som oftast infinner sig sent på kvällen kring elva-tiden. Suget kan upplevas relativt kraftigt och är för en del personer ett stort problem då det inte finns någon möjlighet att fixa fram en stor, salt och flottig pizza så sent på kvällen.

Falsettskratt, många upplever att de allt oftare skrattar i falsett. Minst en omgång med ett "haha-läte" i falsett per skratt tycks ha blivit allt vanligare bland människor i denna kris.

Slutligen, Dallas. Det är heller inte helt ovanligt att ett stort intresse för kult-dokusåpan "Dallas" infinner sig. Spännande, djärva och vågade intriger utspelade i fantastiska miljöer med färgstarka karaktärer lockar den krisdrabbade så till den milda grad att hon eller hon kan bli sittandes i timtal klistrad framför TV-rutan.


Jaja.







4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har alla symptom utom det sista, vad betyder det?

Anonym sa...

Du lider säkerligen av krisen ändå. Men hade du haft en Dallas-dvdbox hemma så vet vi båda vad som hade hänt.

Anonym sa...

MM, förmodligen tvångsintagning enligt LVM. Oj vad jag är insnöad i juridik...

Anonym sa...

Nicee blogg du har ;)

och tack så mycket!